Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με διαφορά 6 ωρών

Ο ένας έπαθε πνευμονικό οίδημα και ο άλλος μόλις το πληροφορήθηκε πέθανε από ανακοπή - Τα αδέρφια είχαν χάσει τη μητέρα τους από καρκίνο.

Η Θεσσαλονίκη θρηνεί τον θάνατο δύο αδερφών με διαφορά μόλις 6 ωρών: όταν ο μικρότερος αδερφός έμαθε τον χαμό του αδερφού του κατέρρευσε και έχασε και εκείνος τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 38χρονος μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας είχε ένα τροχαίο με μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και στη συνέχεια πήγε σε κέντρο αποκατάστασης. Ωστόσο υπέστη πνευμονικό οίδημα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και μέσα σε λίγη ώρα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες να σωθεί η ζωή του.

Λίγες ώρες αργότερα έφτασε στο κέντρο αποκατάστασης, ανυποψίαστος, ο 32χρονος αδερφός του για να τον δει. Όταν τον ενημέρωσαν για τον θάνατο του 38χρονου, αισθάνθηκε μια δυσφορία και στη συνέχεια πέθανε από ανακοπή.

Ο πατέρας είναι συγκλονισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και τα δύο παιδιά του μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα, η οικογένεια είχε χάσει και τη μητέρα πριν από μερικά χρόνια από καρκίνο.

«Ήταν πολύ αγαπημένα, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός πρόσεχε και τον μεγαλύτερο αδερφό του και τον πατέρα του […] Τον πήραν και του είπαν «δεν είναι καλά, έλα από εδώ». Πήγε και του είπαν, πέθανε» είπε χθες στο Live News ο θείος τους.

H ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου γράφει ώρα θανάτου 14:15. Στις 20:12 πέθανε ο 32χρονος. «Ήταν με τους φίλους του, είπε ότι δεν ήταν καλά, η καρδιά του δεν άντεξε» είπε ο θείος τους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.