Ρόδος: «Το βίντεο το δημοσίευσε ανταγωνιστής για να μου κάνει κακό»

Ο ιδιοκτήτης του beach bar αναφέρει ότι ο εργαζόμενος που μπαίνει στο νερό για να πάει τις παραγγελίες παίρνει μισθό 3.000 ευρώ και η στολή του είναι αδιάβροχη.

Ανταγωνιστή βλέπει πίσω από το βίντεο που κυκλοφόρησε, με το σερβιτόρο που κολυμπάει για να πάει την παραγγελία, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Mega υποστήριξε πως ο ίδιος ο σερβιτόρος επέλεξε να σερβίρει με αυτό τον τρόπο για να πάρει καλό φιλοδώρημα.

«Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα «τυχερά» του» (φιλοδώρημα). Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα και εάν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει» είπε αρχικά.

«Δεν βρήκαν καμία παράβαση»

«Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη, αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου. Ήρθαν εδώ το απόγευμα 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα, και έλεγχοι έχουν γίνει από το Λιμενικό, και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία» συνέχισε.

«Όσο για τα τραπεζάκια μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση» ανέφερε και συνέχισε: «Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζομένους εάν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τους είπαν ότι το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Και ξαφνικά βρίσκομαι εγώ να κατηγορούμαι που ποτέ κανείς δεν έχει να πει κάτι για μένα. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.