Καιρός: Ζέστη και υγρασία, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η ζέστη στην Αθήνα θα είναι αρκετή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 35 βαθμούς - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει και σήμερα.

Περιόριζεται σήμερα 28/6 η καιρική αστάθεια των προηγούμενων ημερών και ανεβαίνει η θερμοκρασία σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου του Mega, Χριστίνας Ρήγου.

Μπόρες θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα βρέξει και το βράδυ και αύριο το πρωί θα πέσουν και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία σε άνοδο το μεσημέρι, θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Ελλάδα, 35-36 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά. Οι μέγιστες τιμές στο Αιγαίο θα κυμανθούν κοντά στους 30-34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι 5-6 μποφόρ.

Στους 35 το θερμόμετρο στην Αττική

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγη αραιή συννεφιά στα δυτικά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στους 35 βαθμούς Κελσίου, με νότιους ανέμους και υγρασία.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά, με τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ασθενείς 2-4 μποφόρ, βόρειοι, θα στραφούν σταδιακά σε νότιους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.