Καμία σχέση δεν θέλουν να έχουν οι Σπαρτιάτες με την υποψήφιά τους, Δομινίκη Παπαδοπούλου, στην οποία έδειξαν την πόρτα της εξόδου λίγες ώρες μετά την είσοδό τους στη Βουλή ως πέμπτο κόμμα. Οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο φαίνεται ότι προκάλεσε την οργή του επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα που της έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τους «Αγνούς Εθνικιστές» επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τις οποίες θεώρησαν άσεμνες.

«Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται «Αγνοί Εθνικιστές», έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, βίζιτα, πόρνη», είπε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

«Υπήρξε παρέμβαση δηλαδή από αυτή την ομάδα των ακροδεξιών στους Σπαρτιάτες να απομακρυνθείς οπωσδήποτε;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Βέβαια, υπήρξε τηλεφωνική, εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο».

Το παρασκήνιο της διαγραφής

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι Αγνοί Εθνικιστές εκφόβισαν το μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών. Φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους.

«Είχαν μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν» δήλωσε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Η ανακοίνωση των Σπαρτιατών

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας» ανέφερε η ανακοίνωση του Βασίλη Στίγκα.