Τις απόψεις του κατά των γκέι εξέφρασε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό One ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, έχοντας δίπλα του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που είναι ομοφυλόφιλος.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κρατούσε μία φωτογραφία που έδειχνε μία αφίσα σε στάση λεωφορείου στην οποία φαινόταν ένα ζευγάρι γκέι ανδρών και το παιδί τους. «Αυτό δεν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο για την ελληνική οικογένεια» είπε και τότε ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε και υπογράμμισε στον βουλευτή πως σε ένα τέτοιο θέμα δεν μπορούν να υπάρχουν «απόψεις». «Πρόκειται για τη ζωή μου», τόνισε. «Δεν μπορείτε να γίνετε πρότυπο οικογένειας, είμαστε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια» είπε εμφατικά ο κ. Σαράκης.

Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης μοιράστηκε την ιστορία ενός ζευγαριού γκέι γυναικών που έχουν ένα παιδί 15 ετών. Η βιολογική μητέρα υτου νοσεί με καρκίνο και διανύει τις τελευταίες μέρες της ζωής της και ο νόμος δεν επιτρέπει στο παιδί να μείνει με την σύντροφό της, καθώς δεν την αναγνωρίζει ως γονέα. Το παιδί θα αναγκαστεί να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά του. «Αυτό είναι δίκαιη κοινωνία; Είστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης ανέβασε στο Twitter τον διάλογο. «Κάθε ΛΟΑΤΚΙ, κάθε AMEA, κάθε ευάλωτος, περιθωριοποιημένος ή πρόσφυγας, που από χθες ανησυχεί ή/και φοβάται από την άνοδο της Ακροδεξιάς και τις θέσεις που θέλει να επιβάλει (μια μικρή γεύση στο video), πρέπει να γνωρίζει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συλλογικά όσο και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε ΕΔΩ για να παλεύουμε για το δικαίωμά του στην προσωπική ευτυχία!» έγραψε.