Καιρός: Μπόρες το μεσημέρι σε όλη τη χώρα – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Μπόρες σε όλη τη χώρα, βροχερός ο καιρός και στην Αττική - Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και βελτίωση από το απόγευμα σύμφωνα με την πρόβλεψη της Χριστίνας Ρήγου.

Νεφώσεις θα υπάρχουν σε Μακεδονία και Θράκη, ενώ στα νησιά ο καιρός θα είναι αίθριος όλη τη μέρα, με τοπικές βροχές το μεσημέρι στα ορεινά της Κρήτης. Μόνο στην Κεντρική Μακεδονία και τη Χαλκιδική θα βρέχει και το βράδυ.

«Ο καιρός όπως ξεκίνησε έτσι θα συνεχίσει, αυτό το αλλοπρόσαλλο με βροχές ασυνήθιστες για την εποχή. Η αστάθεια θα είναι έντονη και γενικευμένη σήμερα και αύριο. Από την Τετάρτη και μετά θα ηρεμήσουμε θα ανέβει και η θερμοκρασία και θα μειωθούν οι βροχές» είπε η Χριστίνα Ρήγου. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 32-34 στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.

Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά, με βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές με μικρότερη πιθανότητα να βρέξει στο κέντρο της πόλης. Η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.