Κως: Το ερείπιο σπίτι που φέρεται να δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια

«Ξεκαθαρίζει» το τοπίο για το τι έγινε το μοιραία βράδυ στην Κω όπου η 27χροινη Αναστάζια δολοφονήθηκε από τον 32χρονο φερόμενο ως δράστη

Πάνω στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, έδωσαν ειδικό βάρος, από την αρχή της υπόθεσης δολοφονίας στην Κω, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι κατάφεραν εν τέλει να «δέσουν» τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης, καθώς ο κατηγορούμενος υπό την πίεση των ερωτήσεων ξεκίνησε να πέφτει σε αντιφάσεις αναφορικά με την σειρά των γεγονότων το μοιραία βράδυ.

Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές  δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σχετικά με το ποιος διέπραξε το έγκλημα. «Κλειδί» στις έρευνες μάλιστα, υπήρξε βίντεο που ήρθαν στα χέρια των αστυνομικών και τα οποία ξεκαθαρίζουν το τοπίο σχετικά με το τι ακριβώς έγινε το βράδυ της δολοφονίας.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Αυτά ήταν τα πρώτα λάθη του 32χρονου που αξιοποίησαν οι Αρχές για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία.

Μίλησε το κινητό του φερόμενου ως δράστη

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου από την ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου, τόσο του ίδιου όσο και της 27χρονης Αναστάζια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το στίγμα από το κινητό του 32χρονου δείχνει ότι έκανε διάφορες κινήσεις στην ευρύτερη περιοχή για να κατευθυνθεί προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια.

Ένα από τα λάθη που έκανε ο δολοφόνος, είναι ότι φέρεται να έσβησε δεδομένα από το κινητό του θύματος.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξέτασαν το κινητό της Αναστάζια, διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, όπως προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της. Μάλιστα, προφανώς το ίδιο άτομο που έσβησε τα δεδομένα, έβγαλε αργότερα και την κάρτα SIM και πετάξει το κινητό σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή του εγκλήματος.

Το μισογκρεμισμένο σπίτι του εγκλήματος

Εντωμεταξύ το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια ερεύνησαν ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο μισογκρεμισμένο σπίτι βρέθηκε να έχει σπάσει ένας φράχτης καθώς και φρέσκα σπασίματα που θα μπορούσαν να προέρχονται από το βάρος ανθρώπινου σώματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διαδρομή από το μισογκρεμισμένο σπίτι μέχρι το δέντρο κάτω από το οποίο βρήκαν τη σορό της άτυχης Πολωνής βρέθηκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της Αναστάζια.

Η εικόνα που φέρεται να έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι από το σπίτι αυτό ανέβασε ο Μπαγκλαντεσιανός την χωρίς τις αισθήσεις της Αναστάζια και τη μετέφερε μέχρι το δέντρο όπου άφησε το άψυχο κορμί της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.