Κάλεσμα στους δημοκρατικούς πολίτες να εμπιστευτούν το ΠαΣοΚ ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου απευθύνει μέσα από το ΒΗΜΑ, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως επισημαίνει  ο κ. Ανδρουλάκης «καλώ κάθε δημοκράτη πολίτη να ενώσουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες» και δεσμεύεται ότι το ΠαΣοΚ θα αγωνιστεί για την αναγέννηση του ΕΣΥ, τη δημόσια παιδεία, τη αξιοκρατία, την δίκαιη πράσινη μετάβαση, τα οποία όπως λέει «είναι τα προτάγματα της σύγχρονης κεντροαριστεράς».

«Καλώ κάθε δημοκράτη πολίτη, ό,τι και αν ψήφισε στις εκλογές του Μαΐου , να μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη του»

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Την Κυριακή, καλώ κάθε δημοκράτη πολίτη, ό,τι και αν ψήφισε στις εκλογές του Μαΐου , να μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη του και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε η φωνή της προόδου, της λογικής και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Γιατί δυνατό ΠαΣοΚ σημαίνει στήριξη στο Κοινωνικό Κράτος, στην Αξιοκρατία και τη Διαφάνεια παντού, στη Δίκαιη και Βιώσιμη Ανάπτυξη για όλους.

Ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα.

Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, για να μπορούν οι νέες γενιές να προκόψουν και να δημιουργήσουν στην πατρίδα μας.

Καλώ κάθε δημοκράτη πολίτη να ενώσουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες.

Το ΠαΣοΚ – Κίνημα Αλλαγής σε αυτή τη νέα πορεία φιλοδοξεί να είναι η ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση και σε ένα δεύτερο στάδιο η ισχυρή εναλλακτική κυβερνητική πρόταση.

Θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση του ΕΣΥ. Την ισχυρή δημόσια παιδεία με το Εθνικό Απολυτήριο, την αξιοκρατία με τη στελέχωση των διοικήσεων οργανισμών και νοσοκομείων με ανοικτό διεθνή διαγωνισμό και 5ετή θητεία. Την ενίσχυση των ανεξάρτητων αρχών, τη δίκαιη πράσινη μετάβαση, την ανάπτυξη χωρίς δανεικά διασυνδέοντας τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση.

Αυτά θα είναι τα προτάγματα της σύγχρονης Κεντροαριστεράς, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κίνδυνος δεν είναι η ακυβερνησία, όπως τρομοκρατεί η Νέα Δημοκρατία, αλλά η αλαζονεία μιας κυβέρνησης, που θα κορυφωθεί τα επόμενα χρόνια.

Με ισχυρό ΠαΣοΚ τελειώνουμε τον μηχανισμό του συμψηφισμού και της επιλογής με κριτήριο το «μη χείρον βέλτιστον».

Όλοι μαζί την Κυριακή, κάνουμε το δεύτερο -αποφασιστικό- βήμα για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Γιατί το ΠαΣοΚ -Κίνημα Αλλαγής είναι η αξιόπιστη και προοδευτική εναλλακτική που έχει ανάγκη η χώρα».