Σε νέα της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira δίνει μία μικρή γεύση στους θαυμαστές της από το ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες με τίτλο «Copa Vacía».

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Είναι μία συνεργασία με τον επίσης Κολομβιανό τραγουδιστή Manuel Turizo και στο βίντεο που μοιράστηκε η σταρ στο Ιnstagram «μεταμορφώνεται» σε γοργόνα με πλούσια ροζ μαλλιά και μακριά ουρά, καθώς αιωρείται με τα χέρια της δεμένα στο στήθος.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Λίγα 24ωρα πριν κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αφίσα του τραγουδιού η οποία εμφανίζει την διάσημη τραγουδίστρια ως μία λυπημένη γοργόνα και τον Turizo στο ρόλο του πρίγκιπα.

Το νέο της τραγούδι είναι το έκτο που κυκλοφορεί μετά τον πολύκροτο διαζύγιό της με τον  Ζεράρ Πικέ το οποίο συνεχίζει να απασχολεί τα media.

Copa Vacia στα ελληνικά σημαίνει άδειο κύπελλο, κάτι που έκανε πολλούς από τους θαυμαστές της Shakira να πιστεύουν ότι είναι μια αναφορά στη σχέση της με τον Πικέ. Μερικοί από τους στίχους του πολυαναμενόμενου τραγουδιού διέρρευσαν πριν από την κυκλοφορία του και από τότε οι εικασίες στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν.

Η Shakira δεν έχει προβεί η ίδια σε αποκαλύψεις σχετικά με το πολυαναμενόμενο δωδέκατο άλμπουμ της. Ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες διέρρευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία όπου αποκαλύπτεται η tracklist του άλμπουμ. Σύμφωνα με αυτή τη φωτογραφία, το Deseo Inherente, όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ, θα αποτελείται από 19 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα Monotonia και Te Felicito που είχε ήδη κυκλοφορήσει, η λίστα αποκάλυπτε επίσης πιθανές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Rosalia, ο Bad Bunny, οι Coldplay και ο Ed Sheeran.

Το  «Copa Vacía» θα κυκλοφορήσει στις  29 Ιουνίου.