Ολυμπιακός: Φαντασμαγορική φιέστα για το νταμπλ στο ΣΕΦ

Σείστηκε το ΣΕΦ κατά την θρυλική φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο ΣΕΦ, πραγματοποιήθηκε η στέψη των πρωταθλητών Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε μια εντυπωσιακή φιέστα και πανηγύρισε  το φετινό νταμπλ καθώς και την παρουσία του στο Final 4 της Euroleague, χαρίζοντας πλούσια δώρα στους χιλιάδες φίλους του που κατέκλεισαν το φαληρικού στάδιο.

Μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και ένα κατάμεστο στάδιο οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν  τον τίτλο που κατέκτησαν στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ατμόσφαιρα από τον κόσμο των νταμπλούχων ήταν μαγική , με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές για τις οποίες πάλεψαν σε όλη τη σεζόν.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν όλους τους παίκτες οι οποίοι δεν έβλεπαν την ώρα να πατήσουν παρκέ για να σηκώσουν το τρόπαιο.

Κατά την παρουσίαση των παικτών ο Κώστας Σλούκας, ελάχιστα πριν βγει από τα αποδυτήρια, έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με τα δάχτυλά σαν να λέει «εγώ εδώ θα μείνω».

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ ολοκληρώνεται και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Εχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το ΣΕΦ»

Μέσα σε απόλυτη αποθέωση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ όπως έκανε γνωστό, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

«Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου, όπως ήταν φέτος. Πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ στα sold out. Σήμερα, μαζί γράφουμε ιστορία. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο σερί νταμπλ.

Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Εχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.