Πύλος: Ανέστειλε κάθε προεκλογική δραστηριότητα το ΠαΣοΚ

Ανδρουλάκης: «Για άλλη μια φορά αυτοί οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε μια τραγωδία στη Μεσόγειο».

Ανέστειλε όλες τις προεκλογικές του δράσεις, τουλάχιστον για σήμερα, το ΠαΣοΚ, με τον πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη να μεταβαίνει στον χώρο που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να ευχαριστεί τους παρευρισκομένους και να εξηγεί πως μετά τα όσα συνέβησαν δεν θα προχωρήσει στην παρουσίαση των θέσεων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στα ύδατα της χώρας μας, ανοικτά της Πύλου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσίαζε στις 16:00 τις θέσεις του κόμματος για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν θα εμφανιστεί επίσης, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Ο κύριος Ανδρουλάκης προέβη επίσης και σε σχετική δήλωση: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Πρωθυπουργό, κ. Σαρμά, και με ενημέρωσε για το μέγεθος της τραγωδίας.
Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι. Η σκέψη μας είναι στους διασώστες, που δίνουν μάχη με τον χρόνο. Για άλλη μια φορά αυτοί οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε μια τραγωδία στη Μεσόγειο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα μας πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους,διοτι συνεχίζουμε να έχουμε τραγικά αποτελέσματα».

Εντολή στα στελέχη να αναβάλουν τις δράσεις τους

Η Χαριλάου Τρικούπη έδωσε επίσης εντολή στα στελέχη του κόμματους να αναβάλουν όλες τις δράσεις τους, μέχρι νεωτέρας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.