Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζοντας την επίσκεψή του, για μια ακόμη φορά στη γενέτειρά του, την Κρήτη επισκέφτηκε το Γάζι του δήμου Μαλεβιζίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που τον υποδέχθηκαν θερμά. Ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής και δέχθηκε ευχές ενόψει των εκλογών.

Μάλιστα περνώντας από τα καφενεία της περιοχής, δέχθηκε και το παραδοσιακό κέρασμα ρακής. Επόμενη στάση του Νίκου Ανδρουλακη, πριν από την αναχώρηση του, είναι το κέντρο του Ηρακλείου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Χθες ο κ. Ανδρουλάκης ήταν στο Ρέθυμνο. Στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Στις 21 Μαΐου κάναμε ένα πρώτο, μεγάλο βήμα. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, που τώρα αποκαλύπτουν και οι δύο το σχέδιό τους, ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ εργαλειοποιημένο στα σχέδιά τους. Απέτυχαν. Και απέτυχαν γιατί μίλησε ο κυρίαρχος λαός. Αυτόν το λαό καλώ να αγκαλιάσει το δημοκρατικό, προοδευτικό σχέδιο για την πατρίδα μας και να μας δώσει νέα ισχυρή φωνή στις 25 Ιουνίου. Ζητώ ισχυρή εντολή για να είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση – ανάχωμα στην αλαζονεία και το πελατειακό κράτος του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη».