Το χτύπημα από επιθετικό κριάρι, που διατηρούσε στην κτηνοτροφική της μονάδα, είναι το πιθανότερο σενάριο του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και προκειμένου να πάρουν δείγμα DNA χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα.

Ο ιατροδικαστής είπε αρχικά πως τα χτυπήματα προσομοιάζουν με χτυπήματα που μπορεί να υποστεί κάποιος ο οποίος έχει παρασυρθεί και τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Η γυναίκα φέρει κάταγμα στα πλευρά, στο στέρνο και στην δεξιά κλείδα, έχει ρήξη αριστερού πνεύμονα και επιφανειακή ρήξη σπλήνας.

Επιθετικό και στο παρελθόν το κριάρι

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ήταν μικροκαμωμένη, μόλις 1,50 ύψος και 52 κιλά και είχε οστεοπόρωση. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος η γυναίκα, λόγω των τραυμάτων της, δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι. Ο σύζυγός της έχει παραδεχτεί ότι της ασκούσε βία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το κριάρι είχε δείξει και στο παρελθόν επιθετικό χαρακτήρα.