Καιρός: Έρχονται βροχές την Κυριακή των εκλογών – Άστατη και η επόμενη εβδομάδα

Περισσότερος ήλιος σήμερα - Έως 25 βαθμούς το θερμόμετρο στην Αττική.

Καλύτερος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 19/5 και αύριο Σάββατο 20/5, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας και βροχές, που θα έχουν όμως περιορισμένη έκταση και διάρκεια, σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολόγου του Mega, Χριστίνας Ρήγου.

«Κυριακή θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός, θα είναι μουντός αρκετά, βροχερός, όχι ιδιαίτερης έντασης, αλλά θα βρέξει σε όλη τη χώρα, και στην Αθήνα θα βρέξει μέχρι το βράδυ. Οι θερμοκρασίες σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα, στους 21-22 βαθμούς» είπε.

Σήμερα ο ήλιος θα είναι αρκετός, κάποιες βροχές μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά, η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, 25-26 στα ηπειρωτικά και οι άνεμοι 5-6 μποφόρ.

Στην Αθήνα η πρωινή βροχή θα σταματήσει, ο καιρός θα ανοίξει, αλλά το μεσημέρι θα βγάλει λίγη συννεφιά και το θερμόμετρο θα φτάσει στους 25. Στη Θεσσαλονίκη περισσότερη ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία στους 23.

Αύριο Σάββατο θα έχει αρκετό ήλιο και περιορισμένη αστάθεια, μόνο προς το βράδυ στη δυτική Ελλάδα θα ξεκινήσουν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία στους 25-27 βαθμούς.

Την Κυριακή βροχές μέχρι το μεσημέρι και στη Βόρεια Ελλάδα. 21 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στην Κεντρική Ελλάδα, 23 στην ανατολική Στερεά. «Θα ψηφίσουμε με βροχές» ενώ και η εβδομάδα που έρχεται θα είναι βροχερή, ανέφερε η Χριστίνα Ρήγου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.