Καιρός: Βροχές στην Αττική – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Από το βράδυ οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν - Έως 27 βαθμούς το θερμόμετρο - Άστατος ο καιρός όλο το Μάιο.

Άστατος θα είναι και σήμερα Πέμπτη 18/5 ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, με βελτίωση από το βράδυ, σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολόγου του Mega, Χριστίνας Ρήγου.

Στην υπόλοιπη χώρα, στα δυτικά και κεντρικά, θα έχουμε ήλιο, με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. «Όσο νοτιότερα, τόσος περισσότερος ο ήλιος» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ρήγου. Η θερμοκρασία θα ανέβει, στη δυτική Ελλάδα, θα φτάσει στους 24 και κοντά στους 24-27 στις υπόλοιπες περιοχές.

Το σκηνικό του καιρού στην Αττική θα είναι σήμερα διαφορετικό, με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα και καταιγίδες, σε περιοχές γύρω από τους ορεινούς όγκου του λεκανοπεδίου. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία μέχρι 26-27 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός με βροχές και ισχυρές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ και το θερμόμετρο στους 24 βαθμούς.

Αύριο Παρασκευή 19/5 περιμένουμε βροχές στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας, καλύτερος στις υπόλοιπες περιοχές και τη θερμοκρασία στους 24-26 βαθμούς. «Τέλη Μαΐου θα φτιάξει ο καιρός» είπε η μετεωρολόγος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.