Αυξάνονται τις τελευταίες μέρες τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη φιλοξένησαν σήμερα το πρωί τον 16χρονο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Μενίδι, με τους ανήλικους που του επιτέθηκαν να ανεβάζουν το βίντεο στο διαδίκτυο και το παιδί να δέχεται χλευασμό.

Τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος για την Αστυνομία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν ένταση στο στούντιο και αντιδράσεις από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου και τον εκπρόσωπο των Αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος.

«Αφού το βίντεο είναι δημόσιο δεν έπρεπε, ήδη, εδώ και πέντε μέρες να επέμβει η Ελληνική Αστυνομία; Δεν είμαι εναντίον των ελλήνων αστυνομικών, είμαι υπέρ τους. Δεν είμαι με εκείνους που δίνουν τις πολιτικές εντολές στους αστυνομικούς. Το θέμα είναι και πολιτικό» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου. «Προσπαθείτε να πολιτικοποιήσετε το θέμα, δεν είναι έτσι, δεν είναι πολιτικό το θέμα, δεν το πιστεύω» είπε ο παρουσιαστής.

«Η Αστυνομία δεν έχει πρόβλημα με κανένα πολίτη. Πώς ένα επεισόδιο ανηλίκων στο Μενίδι να χαρακτηριστεί πολιτικό θέμα, επιτρέψτε μου, με όλο το σεβασμό, μόνο στη φαντασία μπορεί να υπάρξει» είπε από την πλευρά του ο κ. Κρικέτος. Ο δικηγόρος τον διέκοψε λέγοντας «ποια φαντασία, να μας πει ο κ. Κρικέτος γιατί δεν τον συλλαμβάνουν; Γιατί δεν παρεμβαίνει ο υπουργός; Εσείς κ. Κρικέτο υποστηρίζετε τον υπουργό;» είπε με τον κ. Κρικέτο να του απαντάει ότι θέλει να κάνει σόου.

«Μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;»

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν σταματούσε λέγοντας ότι «φταίνε όλες οι κυβερνήσεις». Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος άρχισε να του φωνάζει και να τον ρωτάει αν πήγε στην εκπομπή για να κάνει σόου, καλώντας τον να ηρεμήσει. Ο κ. Κρικέτος ζήτησε να φύγει. «Επειδή κάποιοι έρχονται να δώσουν σόου, δεν φταίμε εμείς» απάντησε ο παρουσιαστής.

«Στενοχωριέμαι γιατί όλο αυτό το σόου γίνεται μπροστά στο παιδί […] Η μητέρα ενώ την καλούν δεν έχει πάει να καταθέσει, απορούμε το γιατί […] Έχουν ήδη γίνει προσαγωγές» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Θεοδωρόπουλος συνέχισε να μιλάει και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ενόχληση από την παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε σήμερα κ. Θεοδωρόπουλε, δεν σας κατανοώ, καθίστε κάτω σας παρακαλώ» είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Ενώ είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο, παρεμβαίνοντας στα λεγόμενα του Σπήλιου Κρικέτου. «Σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;» φώναξε εμφανώς εκνευρισμένη η Ανθή Βούλγαρη.

Σε έντονο καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων στην πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος «ξέφυγε» από τα καθιερωμένα με αποτέλεσμα να δεχθεί τα «πυρά» της Ανθής Βούλγαρη.

Μεγάλη συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega», με αφορμή τα τελευταία περιστατικά. Στο στούντιο φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Ατικής, Σπήλιος Κρικέτος, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και η μητέρα του ανήλικου από το Μενίδι. Επίσης, έγινε σύνδεση με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αλλά και τον νεαρό Λευτέρη που ήταν θύμα της επίθεσης.

Κάποια από τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, σε βάρος της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έφεραν την αντίδραση της κ. Δημογλίδου και του κ. Κρικέτου. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ωστόσο, ήταν… ασυγκράτητος και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ενόχληση από την παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε κ. Θεοδωρόπουλε, καθίστε κάτω σας παρακαλώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, και ενώ ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο παρεμβαίνοντας σε όσα έλεγε ο Σπήλιος Κρικέτος. «Σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;», φώναξε εμφανώς εκνευρισμένη η Ανθή Βούλγαρη.