Έκανε μεγάλο λάθος ο Διονύσης Σαββόπουλος. Είπε την άποψη του για τις εκλογές χωρίς να υπολογίσει ότι θα τσαντιζόταν η Έλενα Ακρίτα. Και η Έλενα τσαντίστηκε. Και επειδή τσαντίστηκε θα του γύριζε πίσω τον δίσκο που της είχε, κάποτε, αφιερώσει. Με λίγα λόγια. Διαφωνώ με αυτά που λες; Ε, τότε, το έργο σου είναι για πέταμα. Τρομερή νοοτροπία.

Τι είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος; Ότι ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ. Ότι σέβεται τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, αλλά αυτή είναι η επιλογή του. Ψάχνω να βρω το έγκλημα αλλά δεν το βρίσκω. Και σκέφτομαι και κάτι ακόμα. Αν ο Δ. Σαββόπουλος εξέφραζε την άποψη ότι ο καλύτερος όλων είναι ο Τσίπρας θα έβγαινε η κυρία Ακρίτα να πει δημόσια ότι θέλει να του γυρίσει το δίσκο πίσω.

Η κυρία Ακρίτα είναι ΣΥΡΙΖΑ. Πρόλαβε και απέκτησε και τη νοοτροπία ενός τμήματος του. Δεν μας αρέσει η γνώμη σου; Σου κάνουμε προσωπική επίθεση. Προσπαθούμε να σε μειώσουμε, να υποτιμήσουμε την αξία σου. Πρόλαβε η κυρία Ακρίτα να χάσει και το μέτρο. Αλήθεια, τώρα, πιστεύει ότι είναι σε θέση να μειώσει την αξία του Δ. Σαββόπουλου;

Η κυρία Ακρίτα είναι δημοσιογράφος-συγγραφέας. Μπορεί το έργο της να μπει σε σύγκριση με το έργο του Σαββόπουλου; Ο Νιόνιος έχει γράψει αριστουργήματα. Η κυρία Ακρίτα σαπουνόπερες. Εμπορικές μεν, σαπουνόπερες δε. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν την ρώτησα πριν την γράψω. θα τσαντιστεί; Και; Δεν της έχω χαρίσει κάποιο δίσκο να μου τον γυρίσει πίσω.

Μεγάλωσα, όπως γενιές ολόκληρες, με τα τραγούδια του Σαββόπουλου. Θα τα τραγουδήσουν, πιστεύω, και οι γενιές που έρχονται. Θα τραγουδιούνται και όταν θα έχουμε φύγει και από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Ποιος, σήμερα, θυμάται το έργο της κυρίας Ακρίτα; Για αυτό, λέω, χάθηκε το μέτρο.

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο η κυρία Ακρίτα. Ότι ο Σαββόπουλος δεν είναι η μοναδική περίπτωση που δέχεται επιθέσεις επειδή εξέφρασε μια άποψη που δεν άρεσε. Κάποιοι, πράγματι, για τον ίδιο λόγο επιτέθηκαν στον Κραουνάκη, την Μποφίλου, την Τσανακλίδου. Πρόκειται για τους γνωστούς-άγνωστους ανεγκέφαλους. Η κυρία Ακρίτα αποφάσισε να τους μοιάσει. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.