Καιρός: Καλοκαίρι την Κυριακή – Πώς θα είναι η ημέρα των εκλογών

Σε ορισμένες περιοχές το Σαββατοκύριακο το θερμόμετρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς - Νέα κακοκαιρία Τετάρτη και Πέμπτη

Βελτιώνεται από σήμερα Παρασκευή 12/5 ο καιρός με λίγες βροχές στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας και τη θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολόγου του Mega, Χριστίνας Ρήγου. Οι μέγιστες θερμοκρασίας θα είναι 20-23, 24 στην Πελοπόννησο και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγη τοπική συννεφιά από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-23 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις 3-5, στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη από τις πρώτες πρωινές ώρες προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι βαθμιαία θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις στο Θερμαϊκό 3-4 μποφόρ.

Την Κυριακή 14/5 ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 28 βαθμούς.

Πρόβα καλοκαιριού στις κάλπες

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με υψηλές θερμοκρασίες, που σε τοπικό επίπεδο θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς, κυρίως τη Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Μαΐου, ενώ την ημέρα των εκλογών 21 Μαΐου οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές και η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.