Λάζαρος Λασκαρίδης: Την Τετάρτη η κηδεία του αντιδημάρχου Καλλιθέας

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έπεσε από μεγάλο ύψος σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας - Η παράκληση της οικογένειάς του.

Aύριο Τετάρτη 10 Μαΐου στο Κοιμητήριο Καλλιθέας θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος είχε πέσει από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του δήμου. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Ο αντιδήμαρχος, που ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρεθεί και δεύτερο αιμάτωμα, είχε ένα τραύμα στο πνεύμονα από σπασμένο πλευρό, ένα κάταγμα στον αυχένα και ένα στην σπονδυλική στήλη.

Το μήνυμα του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

«Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη. Προσωπικά χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και ένα στενό φίλο εδώ και 38 χρόνια από το σχολείο. Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας.

Προσπαθούμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ της ξαφνικής απώλειας. Θεωρώ προσωπικό χρέος να κρατήσω τη μνήμη του και το παράδειγμά του στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς η απώλεια του είναι βαριά, είναι τεράστια». Ο δήμος Καλλιθέας έχει κηρύξει τριήμερο πένθος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.