Καλλιθέα: Σοκαρισμένη η αδερφή της 12χρονης που την είδε να σκοτώνεται μπροστά της

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 32χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη στην Καλλιθέα - Δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Τραγωδία σημειώθηκε χθες (8/5) στην Καλλιθέα όταν, το όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος, παρέσυρε και σκότωσε μία 12χρονη στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης. Η 12χρονη, που εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί μία ώρα να την κρατήσουν στη ζωή, τελικά το 12χρονο κορίτσι υπέκυψε.

Η θανατηφόρα παράσυρση έγινε μπροστά στα μάτια της 14χρονης αδερφής της, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν μπόρεσε να πει ούτε με κουβέντα για όσα έγιναν στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Η Αστυνομία πήρε δείγμα και ούρα από τον οδηγό του οχήματος για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε από την επήρεια αλκοόλ και όπως διαπιστώθηκε δεν είχε πιει. Φως στο τι ακριβώς έγινε αναμένονται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο 32χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ή αν το κορίτσι πέρασε εκτός διάβασης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.