ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Τι μπορεί να διδαχθεί (και προεκλογικά) η Ελλάδα από την περίπτωση Μακρόν

Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκρια στην εφημερίδα TO BHMA απαντά στις ερωτήσεις της Μαριλένας Γεραντώνη αναφορικά με τα κυβερνητικά πεπραγμένα Μακρόν

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται στο ναδίρ. Ωστόσο ο ίδιος είναι αποφασισμένος να περάσει τα νομοσχέδια που έχει υποσχεθεί αγνοώντας τις “κατσαρόλες” που τον ακολουθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκρια στην εφημερίδα  TO BHMA  απαντά στις ερωτήσεις της Μαριλένας Γεραντώνη αναφορικά με τα κυβερνητικά πεπραγμένα Μακρόν, τις μεγάλες εργατικές κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική του.

Μεταξύ άλλων στο  επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Τι μπορεί να διδαχθεί (και προεκλογικά) η Ελλάδα από την περίπτωση Μακρόν», θα ακούσεις:

* Πώς κυβερνά ο Μακρόν με κυβέρνηση μειοψηφίας

* Η απόρριψη της πολιτικής Μακρόν από μεγάλο μέρος του γαλλικού λαού

* Η κινητοποίηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Προεδρία τη χώρας η ακροδεξιά Μαρί Λεπέν

* Ποια συμπεράσματα μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από όσα συμβαίνουν στην Γαλλία

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ εξηγεί τις ειδήσεις.

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!

Παρουσιαστές: Μαριλένα Γεραντώνη, Γιάννης Θ. Διαμαντής

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.