Πατέρας για 7η φορά στα 79 του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Παππούς πλέον, ο Ντε Νίρο έγινε πριν λίγο καιρό πατέρας για έβδομη φορά.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι επίσημα πατέρας επτά παιδιών.

Δίνοντας συνέντευξη στο ET Canada, ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόσφατα απέκτησε και έβδομο απόγονο. Με αφορμή την πιο πρόσφατη ταινία του, «About My Father», ο Ντε Νίρο αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών του. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα έξι παιδιά του, εκείνος διόρθωσε: «Για την ακρίβεια, είναι επτά».

«Μόλις απέκτησα μωρό», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όμως αρνήθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο ηθοποιός έχει έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Με την πρώτη του σύζυγο, Ντάιαν Αμποτ, απέκτησε μια κόρη, η οποία είναι σήμερα 51 ετών, και έναν γιο, 46 ετών. Το 1995, καλωσόρισε τους δίδυμους γιους Julian και Aaron, 27 ετών σήμερα, ενώ έχει ακόμα έναν γιο 24 και μια κόρη 11 ετών.

Παππούς πλέον, ο Ντε Νίρο έχει πει ότι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας γονιός ή ένας παππούς είναι να ωθήσει τα παιδιά του να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να ανακαλύψουν το δικό τους δρόμο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.