Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε  στη Θεσσαλονίκη, με την Αστυνομία να έχει ήδη συλλάβει δύο άτομα. Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Βενιζέλου λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι Αρχές αντιλήφθηκαν δύο άτομα στην ταράτσα του κτιρίου, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες.

Τα δύο άτομα τράπηκαν σε φυγή και τότε ξεκίνησε μία καταδίωξη, με αποτέλεσμα οι δράστες, προκειμένου να ξεφύγουν από τις Αρχές,  άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα και να πετάνε αντικείμενα σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα και ο ένας από τους κουκουλοφόρους πήδηξε και βρέθηκε στην οροφή του πυροσβεστικού οχήματος. Και ενώ όλα έδειχναν πως η σύλληψη του ήταν θέμα λεπτών, ξαφνικά ο κουκουλοφόρος με ένα σάλτο πήδησε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών και των περαστικών όπως μετέδωσε το Mega.

Έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του κουκουλοφόρου. Στο σημείο βρέθηκε και ο ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Μηνά, με τον οποίον ζήτησε να μιλήσει ο δεύτερος κουκουλοφόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος κουκουλοφόρος απείλησε να πέσει στο κενό, ενώ αναφέρεται πως ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες από το σημείο. Ο κουκουλοφόρος τελικά παραδόθηκε στις Αρχές και έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η φωτιά που έβαλαν στο κατάστημα κατασβέστηκε. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα ώστε να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί. Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς