Άλλο ένα επεισόδιο οπαδικής βίας χθες το βράδυ (2/5) στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 16χρονο, τον οποίο χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές. Οι δράστες, αφού του επιτέθηκαν, του πήραν τη ζακέτα που φορούσε με τα διακριτικά της ομάδας του. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», από το οποίο αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε για το περιστατικό. «Είμαστε καλά, έχουμε τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι, είχαμε μια εξάρθρωση ώμου και μετά μάτι, μύτη, γενικά στο πρόσωπο. Φορούσε μια μπλούζα του ΠΑΟΚ και για να του τη βγάλουν του τράβηξαν τον ώμο. Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο… Το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο» ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

Αργά χθες το βράδυ συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και επιπλέον για ληστεία. Ο δράστης είναι 21 ετών από την Αλβανία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ οι έρευνες για τον συνεργό του συνεχίζονται.