Εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7. Η κίνηση αυτή από τον υπουργό θα γίνει, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, για τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, μετά την επίσκεψη του πρώτου σε επιχείρηση, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, τό ‘πε χθες και σε μια ομιλία, τό ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο, τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση» δήλωσε .

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό: «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Πριν λίγες μέρες ο κ. Γεωργιάδης είχε ανεβάσει στο Twitter το βίντεο από την επίσκεψή του στην επιχείρηση, τονίζοντας ότι ο «επιχειρηματίας κάνει πλάκα».