Η ατζέντα της ημέρας: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των Ελλήνων από το Σουδάν – Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου – Υπό εξέταση του Κανελλόπουλου

1

Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου - Υπό εξέταση του Κανελλόπουλου

2

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ακύρωσε τις εμφανίσεις του ο Ερντογάν

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Άκαρπη η διακομματική για το debate

  • Τι συνέβη στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για το debate;Η συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε χθες υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία ανάμεσα στα κόμματα.
  • Ποιες είναι οι διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων; Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε δύο debate ενώ τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν σε ένα.
  • Ποια είναι τα επόμενα βήματα της επιτροπής;  Η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά το Σάββατο, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με το ζήτημα του ενός ή δύο debate. 
4

Ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ο ένας εκ των κατηγορουμένων

  • Τι κατέθεσε στην απολογία του ο κατηγορούμενος; «Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι το θανάσιμο τραύμα έγινε από εμένα» ανέφερε ο 21χρονος κατηγορούμενος.
  • Τι ανέφερε η εισαγγελέας; «Εγώ, κύριε κατηγορούμενε, δεν μπορώ να σας πιστέψω γιατί όσα λέτε αναιρούν όλα αυτά που έχω μπροστά μου», είπε η εισαγγελέας, δείχνοντας τη δικογραφία, μετά τις περιγραφές του 21χρονου.
  • Ποιες απολογίες ακολουθούν; Υπενθυμίζεται ότι αυτός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά από τους δώδεκα κατηγορουμένους που απολογήθηκε. Θα ακολουθήσουν οι επόμενες δέκα απολογίες.
5

Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από το Σουδάν της ΠΑ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
myavis.gr
Ό,τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει
Το podcast του Βήματος εμβαθύνει καθημερινά με ρεπορτάζ και ανάλυση στις σημαντικότερες ειδήσεις