Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δίκη για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.  Ο δεύτερος από τους 12 κατηγορούμενους κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να βρει τη μηριαία αρτηρία.

Πρόκειται για τον συνοδηγό του πρώτου οχήματος που έφθασε στο σημείο όπου συνέβη η δολοφονία του νεαρού Αλκη.

«Θέλω να πω ότι εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Δεν το θυμάμαι καλά απλά παρακολουθώντας αυτό το δικαστήριο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το συνειδητοποίησα ακούγοντας όλους τους ιατροδικαστές και όλη τη διαδικασία. Πρέπει οι γονείς να ξέρουν την αλήθεια» είπε. Από τους υπόλοιπους 11 κατηγορούμενους κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη και άλλοι αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, διευκρινίζοντας ότι δεν χτύπησαν τον άτυχο Άλκη Καμπανό.

«Όλο αυτόν τον καιρό δεν ξέρω πώς το έχω αντιμετωπίσει. Ήθελα να πω ότι ο χρόνος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη, να είχα πάρει εγώ αυτή τη θέση και να μην ήταν αυτό το παιδί εκεί που βρίσκεται σήμερα» ανέφερε στην συνέχεια της απολογίας του.

«Έχω» συνέχισε, «τις αμφιβολίες μου ακόμα αν το έκανα, αλλά σε συζήτηση με τους δικηγόρους και τους ιατροδικαστες μου εξήγησαν τις δικές τους εκδοχές. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος όμως ότι έγινε από εμένα. Το κατάλαβα από τη φωτογραφία, από το πώς ήταν το τραύμα. Είμαι σίγουρος».