Οπαδική βία στην Καλαμάτα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 22χρονος που συνελήφθη

Το 31χρονο θύμα της οπαδικής βίας κόντεψε να χάσει το μάτι του

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 22χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα, μετά το επεισόδιο οπαδικής βίας, που οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου. Ο συλληφθείς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Οι φωτογραφίες του τραυματισμένου άνδρα την Κυριακή (23/4) το βράδυ μετά από ποδοσφαιρικό ντέρμπι, βγαίνοντας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Καλαμάτας, δείχνουν την αγριότητα της επίθεσης που δέχτηκε. Ο 31χρονος έκανε δεκάδες τραύματα σε διάφορα σημεία του προσώπου του, ενώ κινδύνευσε να χάσει και την όρασή του σύμφωνα με το best-tv.gr.

Το χρονικό της επίθεσης

Μια ομάδα από 6-7 νεαρούς, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, οι περισσότεροι εξ’ αυτών, πλησίασαν δυο άτομα 31 και 36 ετών αντίστοιχα που βρίσκονταν έξω από καφετέρια στην οδό Λακωνικής και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις μπλούζες που φορούσαν.

Εκείνοι εισάκουσαν τις προτροπές τους χωρίς να φέρουν ιδιαίτερη αντίσταση, και τότε σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας από την ομάδα των νεαρών, χτύπησε τον 31χρονο μ’ ένα γυάλινο αντικείμενο στο κεφάλι, λίγο πάνω από το μάτι. Ο 31χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έκανε 30 ράμματα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.