Γεωργιάδης: «Αυτό είναι το πρόσωπο που έκανε τη διαρροή για τη γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη»

Το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο την ταυτότητα της γυναίκας που υπέβαλε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη έκανε γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Αρετή Αθανασίου είναι το κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο το όνομα της γυναίκας που υπέβαλε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη που οδήγησε στη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να το κατονομάζει, είχε αναφερθεί νωρίτερα σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός είχε ζητήσει μάλιστα από το κόμμα του να πει το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποκάλυψη του ονόματος έκανε τελικά έκανε λίγες ώρες αργότερα ο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου».

«Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση της Αρετής Αθανασίου έγινε στις 18:02 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Απριλίου αλλά αναγκάστηκε να κατεβάσει στη συνέχεια καθώς διέπραξε ηθικό και ποινικό ατόπημα.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγα λεπτά πιο πριν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, ανακοίνωσε κατά την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο ότι υπάρχει αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή.

«Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων» ανέφερε η κ. Μέτσολα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.