Γιώργος Βουτσίνος: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός αστυνόμος Βούρβαχης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο 85χρονος ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, που έγινε ευρέως γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε ηλικία 85 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.

Η εδώ και πέντε δεκαετίες σύζυγός του, Βάντα Καρακατσάνη, με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο νοσοκομείο: «Εδώ και ένα μήνα ο Γιώργος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με ειλεό. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα. Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο, βρε Γιώργο μου, και θα βγει μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο».

Ο Γιώργος Βουτσίνος είχε μια μακρά καριέρα και συνεργάστηκε με πολλούς μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Θα τον θυμόμαστε κυρίως από τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου, όπως «Εν τούτω νίκα», «Πορφύρα και αίμα» «Καλημέρα Ζωή» και «Η Λάμψη», όπου υποδύθηκε τον θρυλικό αστυνόμο Βούρβαχης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.