Τηλεφωνήματα για βόμβες: Άνοιξε οι σταθμοί «Μεταξουργείο» – «Λαρίσης» – Ερευνες στα ξενοδοχεία

Η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση δύο σταθμών και δύο ξενοδοχείων μετά από τηλεφώνημα για βόμβα - Διενεργεί έρευνες - κλειστοί δρόμοι

Τηλεφώνημα δέχτηκε η αστυνομία γύρω  στις 8.40 πμ από άγνωστο ο οποίος ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ.

Ακολούθησαν ακόμη δύο τηλεφωνήματα σε ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιχοή και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Novotel στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα και στο «Stanley» που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου και εκεί αναφέρθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε το «Stanley» ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός και στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».

Η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση των χώρων και διενεργεί έρευνες.

Κατόπιν των ερευνών άνοιξε ο σταθμος του μετρό «Μεταξουργείο» αλλά και ο σταθμός Λαρίσης, ενώ οι έρευνας συνεχίζονται στα ξενοδοχεία.

H ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτωνστον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της οδού Κολωνού έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θ. Δηλιγιάννης και στην οδό Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Λιοσίων.

Με πληροφορίες από το ertnews.gr

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.