Καιρός σήμερα: Επιστρέφουν οι βροχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα Παρασκευή.

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού καθώς από σήμερα Παρασκευή (10/3) επιστρέφουν οι βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές χώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις εξασθενημένης έντασης σε περιοχές των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων.

Μέχρι και το μεσημέρι ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο στη συνέχεια θα επιδεινωθεί στα βοριεοδυτικά τμήματα της χώρας.

Ισχυρές καταιγίδες και μπόρες θα σημειωθούν στα Επτάνησα και την Ήπειρο, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται και στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, ωστόσο δεν αναμένεται να βρέξει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχές θα σημειωθούν αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.