Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία.
Η Ιωάννα Σουφλέρη μιλά για το νέο καινοτόμο πρόγραμμα.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος: «Συλλαμβάνοντας» τα νοθευμένα προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!
Παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη
Παραγωγή Alter Ego Media