Σεπόλια: Και άλλους βιαστές της υπέδειξε η 12χρονη

Πρώην γνωστός διαιτητής με τακτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Καθημερινά νέες αποκαλύψεις  έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την  υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με την τελευταία κατάθεση του παιδιού, που λαμβάνουν  οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι της Ασφάλειας, η 12χρονη έχει αναγνωρίσει 6 άνδρες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι την έχουν βιάσει. Ένας από αυτούς είναι 60 ετών οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίου της Α’ Εθνικής.

Η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει τον πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου ο οποίος διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του  53χρονου Ηλία Μίχου,  βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ο  διαιτητής σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA υποστηρίζει πως δεν έχει ασελγήσει στο κορίτσι, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, και ότι απλώς της έδινε 2 με 5 ευρώ  γιατί το κορίτσι πεινούσε. Επιπλέον ανέφερε πως το 2019 διέκοψε κάθε επαφή με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, δίχως να εξηγήσει το λόγο.

Ο πρώην διαιτητής και οδοντοτεχνίτης υποστηρίζει, επίσης, πως δεν γνωρίζει καθόλου τον δερματολόγο ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση και το ιατρείο του είναι πλησίον του εργαστηρίου του πρώτου. Ο γνωστός διαιτητής ήταν μάλιστα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον συνδυασμό του Γιώργο Πατούλη το 2019.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.