Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία στη Λάρισα στις 24 Φεβρουαρίου

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Λάρισα την προσεχή Παρασκευή και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Την Λάρισα θα επισκεφτεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τη ΝΔ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ στις 18:30. Οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανα την περιφέρεια έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα καθώς οδεύουμε ολοταχώς για την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου μιας και όπως προκύπτει η 9η Απριλίου είναι η ημερομηνία που έχουν «κλειδώσει» στο Μέγαρο Μαξίμου για τις πρώτες κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη ανακοίνωση της παρουσίας του πρωθυπουργού στη θεσσαλική πρωτεύουσα έρχεται μετά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα την οποία ο πρωθυπουργός -παρότι βρίσκεται στο Μόναχο- δεν άφησε ασχολιάστη και με δηκτικό ύφος αναφέρθηκε στην εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε τρακτέρ.

«Είδα σήμερα την εικόνα του κ Τσίπρα πάνω σ΄ ένα τρακτέρ όπως ακριβώς δέκα χρόνια πριν. Δεν άλλαξε τίποτα, ίδιος και απαράλλαχτος ο ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον βαθμό κοροϊδίας προς τον ελληνικό λαό». «Είναι εύκολο εξάλλου να τάζεις πολλά όταν ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις τις εκλογές», ανέφερε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.