Οι Κάνσας Σίτι Τσιφτς νίκησαν τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς με 38-35 και κατέκτησαν το Super Bowl

Οι Chiefs κατέκτησαν τον δεύτερο τίτλο τους στο NFL μέσα σε τέσσερα χρόνια

Οι Kansas City Chiefs κατέκτησαν το Super Bowl. Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό η ομάδα του Γιώργου Καρλαύτη νίκησε με 38-35 τους Philadelphia Eagles.

Ο αγώνας ήταν άκρως συναρπαστικός και κρίθηκε 11» πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μπάτκερ με ένα field goal έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κι έκανε την ανατροπή. Ο Γιώργος Καρλαύτης στην πρώτη του χρονιά στο NFL κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μαχόουμς, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και βοήθησε την ομάδα του Κάνσας στα μέγιστα.

Μάλιστα έγραψε Ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος quarterback που έχει δύο τίτλους Super Bowl και ισάριθμους τίτλους MVP, πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια. Οι προηγούμενοι αθλητές που είχαν πετύχει ανάλογο επίτευγμα ήταν οι: Πέιτον Μάνινγκ, Τζο Μοντάνα, Τομ Μπρέιντι και Τζόνι Ουνίτας

12 Φεβρουαρίου 2023, O πασαδόρος των Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (15) κρατάει το έπαθλο της νίκης στο Super Bowl Kirby Lee-USA TODAY Sports

O γκαρντ των Kansas City Chiefs, Nick Allegretti (73), συγχαίρει τον παίκτη Harrison Butker (7) αφού πέτυχε γκολ εναντίον των Philadelphia Eagles κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του Super Bowl LVII στο State Farm Stadium.

Όπως ήταν αναμενόμενο, MVP του τελικού αναδείχθηκε ο «λαβωμένος», Πάτρικ Μαχόουμς, που έσφιξε τα δόντια και οδήγησε την ομάδα του με μαεστρία, στην κατάκτηση του Super Bowl.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.