ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

2 πίτες για σουβλάκι

200 γρ. χαλούμι

15 ντοματίνια

Καπνιστή πάπρικα

3 κ.σ. μαγιονέζα light 3%

Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε το χαλούμι σε κομμάτια των 2 εκ. Σε ένα αντικολλητικό σχαροτήγανο ή σε ψησταριά ψήνουμε από τις 2 μεριές τα κομμάτια του τυριού. Τα περνάμε εναλλάξ με τα ντοματίνια σε ξύλινα ή σε ανοξείδωτα καλαμάκια και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε ψησταριά ψήνουμε τις πίτες για σουβλάκια.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα και ρίχνουμε άφθονο (2 κ.σ.) φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.

Σε κάθε πίτα τοποθετούμε 1 ή 2 καλαμάκια με χαλούμι, μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε έξτρα καπνιστή πάπρικα, προαιρετικά φρέσκο μαϊντανό και τυλίγουμε.