Προετοιμασία 15′ Μαγείρεμα 25′
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
20 ml ελαιόλαδο
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο, σε μπουκιές
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
150 γρ. λιαστές ντομάτες, συντηρημένες σε ελαιόλαδο, σουρωμένες και ψιλοκομμένες
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
50 ml λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα με σιναπόσπορους (ή απαλή, αν δεν μας αρέσει)
1 λάιμ, ο χυμός
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις ντομάτες και το θυμάρι. Μαγειρεύουμε για 15′ και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον χυμό του λάιμ, ανακατεύουμε καλά και ύστερα από 2′ αποσύρουμε από τη φωτιά.