Οι διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα

Οι διαιτητές που ορίστηκαν από τη FIBA για να διευθύνουν τον αποψινό αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του EuroBasket 2022

Η FIBA όρισε τους Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία), Σαβέριο Λαντσαρίνι (Ιταλία) και Μπόρις Κρέιτς (Σλοβενία) για να διευθύνουν τον αποψινό προημιτελικό του EuroBasket ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

Ο πρώτος «σφύριξε» και στους «16» στις αναμετρήσεις Ισπανία-Λιθουανία και Ουκρανία-Πολωνία, ενώ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν στις εκτός έδρας νίκες της Ελλάδας με Μεγάλη Βρετανία (92-95) και Εσθονία (56-78).

Ο δεύτερος διηύθυνε τα ματς στον όμιλο της Τιφλίδας, καθώς και το Σλοβενία-Βέλγιο για τους «16», ενώ ήταν και εκείνος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, και συγκεκριμένα στις νίκες της Ελλάδας με Μεγάλη Βρετανία (75-70) και Γεωργία (85-86).

Ο τρίτος διηύθυνε αγώνες στον όμιλο της Πράγας και το Γαλλία-Τουρκία για τους «16», ενώ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν στη νίκη της Ελλάδας επί της Γερμανίας (92-84).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.