Προετοιμασία 10′ Ψήσιμο 15′

ΥΛΙΚΑ (για 25-30 ρολάκια)

160 γρ. φέτα τρίμμα

100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα

70 γρ. πελτές τομάτας

1 κ.γ. ξερή ρίγανη (μπορεί αντικατασταθεί και με 1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό)

1- 2 κ.σ. ελαιόλαδο

345 γρ. έτοιμη ζύμη πίτσας (λεπτή) – στα σουπερμάρκετ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά με τον τοματοπελτέ, τη ρίγανη και 2 κ.γ. ελαιόλαδο.

Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας σε έναν μεγάλο πάγκο και την κόβουμε στη μέση ή στα τρία. Με ένα πινέλο την αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε στη μια πλευρά της, κατά μήκος, τη μισή γέμιση. Τυλίγουμε σιγά-σιγά σε σφιχτό ρολό – προσέχοντας να παραμείνει μέσα η γέμιση.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C.

Στρώνουμε δυο λαμαρίνες του φούρνου με λαδόκολλα.

Κόβουμε τα μεγάλα ρολά σε ροδέλες των 2,5 εκατοστών περίπου, αφαιρώντας πρώτα τις δύο άκρες με μαχαίρι.

Τα βάζουμε στη λαδόκολα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.