Πρεμιέρα «Θλίψης» στη Χιλιαδού

Η βραβευμένη ταινία «Το τρίγωνο της θλίψης» κάνει πρεμιέρα στην γνωστή παραλία της Εύβοιας όπου εν μέρει γυρίστηκε

Στη Χιλιαδού της Εύβοιας, όπου εν μέρει γυρίστηκε, θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα της τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η ταινία «Το τρίγωνο της θλίψης» του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Εστλουντ. Ως γνωστόν η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο.

Ο δεύτερος μετά το «Τετράγωνο» Χρυσός Φοίνικας του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη δόθηκε σε αυτήν την αχαλίνωτη σάτιρα της σύγκρουσης των κοινωνικών τάξεων, η οποία  λαμβάνει χώρα σε ένα υπερπολυτελές πλοίο κατά την διάρκεια μίας κρουαζιέρας. Όταν το πλοίο βουλιάζει κάποιοι από τους επιβάτες της καταλήγουν σε ένα ερημονήσι όπου θα πρέπει να επιβιώσουν (αυτές οι σκηνές είναι γυρισμένες στην Χιλιαδού).

Η προβολή της ταινίας θα γίνει υπαίθρια στη παραλία της Χιλιαδούς, ενώ το παρόν στην εκδήλωση θα δώσει ο δημιουργός της. Η ταινία θα κυκλοφορήσει εμπορικά στις ελληνικές αίθουσες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment η οποία διοργάνωσε την εκδήλωση σε συνεργασία με το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την κινηματογραφική εταιρεία  HERETIC που είναι συμπαραγωγός.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.