Σάντουιτς με γραβιέρα, ντοματοπελτέ και ρόκα

Η γλύκα της κρητικής γραβιέρας συνδυάζεται με την «σπιρτάδα» της ρόκας.

Προετοιμασία 5′

ΥΛΙΚΑ (για 1 σάντουιτς)

2 φέτες ψωμί σταρένιο ζυμωτό με προζύμι

2 κ.γ. πελτές ντομάτας

60 γρ. γραβιέρα Κρήτης, λεπτοκομμένη

4-5 φύλλα ρόκας (τα μεγάλα, όχι άγρια), χοντροκομμένα

2 ντοματίνια, σε λεπτές φέτες

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αλείφουμε τις φέτες (τη μία τους πλευρά) με ντοματοπελτέ. Τρίβουμε πάνω στον πελτέ φρέσκο πιπέρι. Βάζουμε στη μία φέτα τυρί, ρόκα και τα ντοματίνια. Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.