Το «Αμόνι» παρουσιάζει το «Ελαττωματικό αγόρι» και το Sam Albatros

Την Παρασκευή 13 Μάϊου στις 7μμ, στο πάρκο Βουτιέ, περιφερειακός Φιλοπάππου, απέναντι από την είσοδο του θεάτρου της Δ. Στράτου

«Είμαστε η πιο χαρούμενη οικογένεια του κόσμου. Ο μπαμπάς καμιά φορά με δέρνει με τη ζώνη. Μια φορά είχα δει σε μια ελληνική ταινία έναν να δέρνει έτσι τον γιο του. Από τότε, κάθε φορά που με δέρνει με τη ζώνη ο μπαμπάς μου, αισθάνομαι σταρ του σινεμά.Η μαμά με πρήζει συνέχεια να διαβάσω γιατί οι παππούδες μου δεν είχαν λεφτά να τη στείλουν σχολείο. Μια φορά τής είπα αν θέλει να πάει αυτή σχολείο αφού το έχει απωθημένο και εγώ να μείνω σπίτι να παίζω τη νοικοκυρά. Μου άστραψε σφαλιάρα.Για τα αδέρφια μου θα πω άλλη φορά, γιατί τώρα βαριέμαι. Έτσι κι αλλιώς δε μένουν μαζί μας όπως τα κανονικά αδέρφια», αφηγείται  το «ελαττωματικό» αγόρι με την λογοτεχνική πένα του Sam Albatros.

Το βιβλίο του «Ελαττωματικό Αγόρι» των εκδόσεων «Εστία», παρουσιάζει την Παρασκευή,  το βιβλιοπωλείο «Αμόνι» σε μία  εκδήλωση που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα είναι παρών στην εκδήλωση και ο συγγραφέας του.

Για το μυθιστόρημα θα μιλήσουν ο ίδιος ο συγγραφέας  Sam Albatros, η Δήμητρα Τζανάκη, δρ. Ιστ. Παν. Οξφόρδης και διδάσκουσα ΚΕΔΙΒΙΜ – Κριτικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες (ΕΚΠΑ) και η Μαρουσώ Τσιριγωτάκη, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης του Βιβλιοπωλείου «Αμόνι».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Βουτιέ που βρίσκεται στον περιφερειακό Φιλοπάππου, απέναντι από την είσοδο του θεάτρου της Δώρας Στράτου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.