ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Οικονόμου έχει αρχίσει να μαζεύει τα περί 600 ευρώ – Η εξαπάτηση θα αποκαλυφθεί»

«Με 280 εκατ. ευρώ κονδύλι για τα αναδρομικά σε 4,2 εκατ. καταναλωτές, που έχουν πληρώσει ήδη χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος, σύντομα θα αποκαλυφθεί η πολιτική εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

«Μπορεί ο κ. Οικονόμου να μην μιλάει με τον κ. Σταϊκούρα γιατί έχουν κόντρα από παλιά, αλλά ας κάνει ένα κόπο να διαβάσει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, με βάση την οποία η επιδότηση θα αφορά το 95% των νοικοκυριών και ας ξανακάνει τα μαθηματικά του», διαμηνύει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου περί σχολής των «Tsipronomics».

Και σημειώνει: «Εμείς λέμε το απλό: Με 280 εκατ. ευρώ κονδύλι για τα αναδρομικά σε 4,2 εκατ. καταναλωτές, που έχουν πληρώσει ήδη χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος, σύντομα θα αποκαλυφθεί η πολιτική εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη».

Η Κουμουνδούρου, μάλιστα, προτείνει στην κυβέρνηση, «αν έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ, γιατί αποκαλύπτεται το επικείμενο φιάσκο», τότε να πουν την αλήθεια στους πολίτες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.