Η άνοδος του Τζεφ Ζάκερ υπήρξε θεαματική, η πτώση του μετεωρική. Δύο φορές βρέθηκε στον τηλεοπτικό Ολυμπο διευθύνοντας τις τύχες πρώτα του NBC και έπειτα του CNN. Και τις δύο έπεσε με πάταγο αφήνοντας πίσω του σκάνδαλα, είτε δικά του είτε άλλων, τα οποία κηλίδωσαν τη φήμη του.

Στην πορεία συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου, από τον Τζέι Λένο ως την Κέιτι Κούρικ, χειρίστηκε πακτωλούς προϋπολογισμών, κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, εξοικείωσε το αμερικανικό κοινό με τον Ντόναλντ Τραμπ και του άνοιξε τον δρόμο για την προεδρία. Ωστόσο, η απληστία για τις μετρήσεις και η αδιαφορία για τη δημοσιογραφική δεοντολογία τον έριξαν τον Φεβρουάριο του 2022 από τον θρόνο του CNN.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», O Μάρκος Καρασαρίνης εξετάζει την υπόθεση Ζάκερ, την εμπλοκή της με το πολιτικό και σεξουαλικό σκάνδαλο που προκάλεσε την παραίτηση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο, και τις προεκτάσεις της που σκιάζουν το τοπίο των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»