Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ 2-0: Με το ένα πόδι στον τελικό η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ στο Άνφιλντ και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο Άνφιλντ την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Champions League, Βιγιαρεάλ, για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διοργάνωσης, με τους Reds να επικρατούν με 2-0 και να παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παρισιού στις 28 Μαΐου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε 12 τελικές στο πρώτο μέρος (οι περισσότερες από το 2003-2004 σε ημιτελικό Champions League), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου, όμως, οι Reds ήταν εντυπωσιακοί και με 2 γκολ μέσα σε 2 λεπτά (αυτογκόλ Εστουπινιάν, Μανέ) καθάρισαν την υπόθεση νίκη και έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς του Ελ Μαδριγάλ την ερχόμενη Τρίτη (3/5) για να προκριθούν στον τελικό του Champions League.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (81’ Γκόμες), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Φαμπίνιο, Χέντερσον (72’ Κεϊτά), Τιάγκο, Λουίς Ντίαζ (81’ Οριγκί), Σαλάχ, Μανέ (72’ Ζότα).

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιθ, Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν (72’ Οριέ), Καπού, Παρέχο (72’ Τριγέρος), Τσουκβουέζε (72’ Ντιά), Κοκλέν (57’ Πεδράθα), Λο Σέλσο, Ντανζουμά (86’ Αλκάθερ).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.