ΥΛΙΚΑ
12 μοβ πατάτες
6 σπαράγγια τρυφερά
1 κρεμμύδι
1/4 κούπας φύλλα από μαϊντανό ή 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
2 κ.σ. κάππαρη
1 κ.σ. σιναπόσπορος
1 κ.γ. ξύσμα ακέρωτου λεμονιού
Ανθός αλατιού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χυμός από ένα λεμόνι
60-70 ml ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε καλά τις πατάτες με την φλούδα και τις βράζουμε επί 30-40 λεπτά. Μόλις κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες πάχους 1 εκ.
Καθαρίζουμε τα σπαράγγια από το ξερό κομμάτι και τα κόβουμε σε φέτες 1 εκ.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρεδάκια.
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε με τον χυμό λεμόνι και το ελαιόλαδο.