HOMLI: Μάθε με ένα κλικ, δωρεάν την αξία του σπιτιού σου

Καινοτόμα startup από την Αμερική έρχεται στην Ελλάδα και φέρνει τη διαφάνεια στις τιμές ακινήτων μέσω της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης

Όποιος έχει μπει στη διαδικασία να πουλήσει ή να αγοράσει ένα σπίτι το γνωρίζει καλά: είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αντικειμενική άποψη στο τι αξίζει το εκάστοτε ακίνητο, με αποτέλεσμα να ξεκινάει ένας κυκεώνας δοκιμών και διαπραγματεύσεων μεταξύ πωλητών κι αγοραστών που καθυστερεί και δημιουργεί «κόστος» στην όλη συναλλαγή.

Πώς θα ήταν όμως αν μπορούσαμε να γνωρίζουμε εξαρχής και με απόλυτα διαφανή τρόπο την εμπορική αξία του ακινήτου που κοιτάμε να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε; Πόσες ώρες και ατυχείς συναντήσεις θα γλιτώναμε και τελικά πόσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά θα πετυχαίναμε τον στόχο της πώλησης ή της αγοράς!

Αυτό ακριβώς φέρνει η HOMLI, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία. Καινοτομίες που μέχρι σήμερα δεν είχαν εφαρμοστεί στην χώρα μας, κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά χάρη σε μια startup που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη από τρεις Έλληνες entrepreneurs που γνωρίστηκαν χρόνια πριν κατά τις σπουδές τους στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο MIT και οραματίστηκαν μία πιο διαφανή, δίκαιη και αποτελεσματική real estate αγορά.

Πώς μπορείς να μάθεις την αξία οποιουδήποτε σπιτιού σε ενδιαφέρει μέσω της HOMLI;

Η πλατφόρμα της HOMLI αναλύει εκατομμύρια δεδομένα προκειμένου να πληροφορήσει εξατομικευμένα τον καθένα σχετικά με την αξία του σπιτιού του.

Και μάλιστα αυτό επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να απαιτείται login και εντελώς δωρεάν!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: μέσω της ιστοσελίδας thehomli.com, αφού πληκτρολογήσουμε τη διεύθυνση του ακινήτου καθώς και μερικά βασικά χαρακτηριστικά του (όπως εμβαδό, όροφο και παλαιότητα), μαθαίνουμε με ένα κλικ πόσο αξίζει για πώληση, αγορά ή ενοικίαση, καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται.

Αποκτούμε δηλαδή αντικειμενική εικόνα για το ακινητο που μας ενδιαφέρει, χωρίς να απαιτείται η εμπλοκή τρίτων και χωρίς να χρειαστεί να λάβουμε πολλαπλές αντιφατικές απόψεις που συχνά οδηγούν σε σύγχηση και χάσιμο χρόνου.

Παρά την πολύ πρόσφατη είσοδο της HOMLI στην χώρα μας, περισσότερες από 10,000 αναλύσεις ακινήτων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα της!

Πώς βοηθούν οι HOMLI experts;

Για πολλούς από εμάς η κατανόηση της αξίας του σπιτιού που μας ενδιαφέρει είναι αυτό που επιζητούμε. Για άλλους αποτελεί την αρχή της διαδικασίας πώλησης ή αγοράς ενός ακινήτου. Για όλους αυτούς λοιπόν που αναζητούν το κάτι παραπάνω, η ομάδα των HOMLI Experts εισάγει μια καινοτόμα υπηρεσία στην Ελληνική αγορά ακινήτων: εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία, οι HOMLI Experts αξιοποιούν το εκτεταμένο δίκτυο πωλητών κι αγοραστών που διαθέτουν ώστε να στοχεύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο. Επιτυγχάνουν έτσι να φέρουν διαφάνεια, ταχύτητα, και αποτελεσματικότητα στις συναλλαγές ακινήτων.

Η πλατφόρμα είναι ήδη live στο thehomli.com όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς στην πράξη τις δυνατότητες που παρέχει η χρήση προηγμένων τεχνολογιών. Μάθετε κι εσείς την αξία του ακινήτου σας: παίρνει λιγότερο από 1 λεπτό, είναι δωρεάν, και δεν απαιτείται login!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.