Η εκρηκτική, sexy Σάλμα (σε μέγεθος… αναπτήρα, όπως διαπίστωσα έτσι όπως την είδα από πολύ κοντά) έπινε με αργές, νωχελικές κινήσεις τη σαμπάνια της.

Καμπανίτη στο χρώμα του χρυσού που έτσι όπως «ακουμπούσε» μέσα από το κρύσταλλο του ποτηριού, το κίτρινο διαμάντι της star δημιουργούσε εικόνα παραμυθιού.

Η Χάγεκ αποτελεί το καλύτερο «μοντέλο» για τα ρούχα που αντιπροσωπεύουν οι εταιρείες του συζύγου της (Gucci, Saint Laurent, Balenciaga κ.ά.), επιδεικνύει όμως ιδιαίτερη αδυναμία στα κίτρινα διαμάντια του Graff αλλά και του κοσμηματοπωλείου Jar.

Δίπλα σε ένα ογκώδες μυθικό διαμάντι Jar υπήρχε όμως κάτι το ελληνικό, εξαιρετικά όμορφο που έκλεψε την παράσταση. Οι κελεμπίες και τα χρυσά κεντημένα πέδιλα «σταμάτησαν» μπροστά στα διαμάντια του Νίκου Κούλη. Κοσμήματα του διεθνούς φήμης designer φιλοξενούνται δίπλα στο πανάκριβο Jar μέσα στο Sotheby’s του Ντουμπάι.

Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο Le George V του Four Seasons (συνομίλησε με τον Φρανσουά Πινό και του έδωσε μάλιστα τα συγχαρητήριά του για τα «μηνύματα» εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία μέσα από το fashion show του «δικού» του Balenciaga), μας πληροφόρησε ότι η συλλογή κοσμημάτων του κ. Κούλη δεν έπαιρνε μέρος σε δημοπρασία. Υπήρχε έκθεσή τους στον χώρο, κάτι πολύ τιμητικό. Βύθισα το πιρούνι μου με ικανοποίηση στα Escargots de Bourgogne. Ετσι όπως η Σάλμα…