Τούμπες σε ελληνικά εδάφη και ο Kallat στα… Χουλάκια

Σύζυγος έλληνα βιομηχάνου, η οποία επισκέπτεται συχνά το Ντουμπάι αλλά και το Αμπου Ντάμπι, μου ψιθύρισε ότι ο κελεμπιοφόρος κροίσος ενδιαφέρεται να αγοράσει έργα του εικαστικού που κάνει θραύση αυτή την εποχή και φέρει το όνομα Jitish Kallat.

Ο λεπτεπίλεπτος μεγιστάνας με τη χειροποίητη κελεμπία από τη βρετανική Savile Row (μην ξεχνάμε ότι ο σεΐχης του Ντουμπάι λατρεύει το Λονδίνο που διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και εκτάσεις όπου εκτρέφονται άλογα κούρσας) δεν είναι όμως τόσο… ευκίνητος όσο ο Mo Σαλάχ.

Στην προσπάθειά του να φθάσει γρήγορα κοντά σε πασίγνωστο art dealer και ιστορικό τέχνης (την ερχόμενη Τετάρτη είναι το preview για λίγους, εκλεκτούς και… πάμπλουτους του Art Dubai) πάτησε την άκρη της κελεμπίας του με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με θεαματικό τρόπο στην άμμο. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στον «πτωχό», άτυχο tycoon και πάλι σε ελληνικό έδαφος λίγα χρόνια πριν. Στο Mykonian «Nammos» αυτή τη φορά.

Σύζυγος έλληνα βιομηχάνου, η οποία επισκέπτεται συχνά το Ντουμπάι αλλά και το Αμπου Ντάμπι, μου ψιθύρισε ότι ο κελεμπιοφόρος κροίσος ενδιαφέρεται να αγοράσει έργα του εικαστικού που κάνει θραύση αυτή την εποχή και φέρει το όνομα Jitish Kallat. Είναι ό,τι πιο hot στην εικαστική σκηνή αυτή τη στιγμή.

Η πλατινομαλλούσα, υπερπλουσία κυρία επιθυμεί να τοποθετήσει πίνακα του Kallat στη βίλα της στα Χουλάκια της Μυκόνου. Ενα ογκώδες έργο που να «κοιτάζει» το Αιγαίο. Η μαγεία του Deep Blue…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.